Salon lepote "Katarina 207"

ZENE

Sisanje Kose
Žensko šišanje se radi prema obliku glave (lica), frizure su prilagođene svim uzrastima, prilikama i manifestacijama, frizure se rade prema vašoj želji ali u svakom trenutku možete očekivati konstruktivne savete kako bi vaša kosa najbolje izgledala.


Farbanje
U našoj ponudi možete pronaći razne vrste tehnika bojenja kao što su Ombre, Sombre, Balayage, Monohromatsko bojenje (bojenje cele dužine) i Bojenje pramenova. Pored svih navedenih tehnika radimo i klasično šatiranje. Svaki klijent prilikom bojenja ili šatiranja dobija stručne savete vezane za odabir prave boje kose i adekvatne pigmentacije.


Prilikom bojenja prate se svetski modni trendovi i uvek možete da očekujete visok kvalitet sjaja u kosi i neoštećenja kose prilikom bojenja. Takođe radimo i skidanje boje, odnosno promene boje kose iz tamnog u svetlo i obratno. Koriste se boje vrhunskog svetskog brenda Matrix, tako da je kvalitet i nega kose zagarantovana. Koristimo adekvatne prozivode za otvaranje dlake prilikom bojenja i takođe za zaključavanje boja kako bi bila što postojanija posle samog procesa bojenja ili šatiranja.


Keratin
Radimo dve vrste keratina, keratin za negu i keratin za ispravljanje kose, takođe keratin se može miksovati kako bi se izvukao maksimalan efekat nege i prave u kose u isto vreme. Koristi keratin firme "True keratin" koji je američke proizvodnje, nema foldamehida i nema oštećenja kose. Trajanje keratina u kosi je 5 meseci.


Svecane frizure
Frizure se rade za sve prilike i mi smo tu za Vas da u svakoj prilici iskreiramo malo remek delo i da ne iskačemo iz estetskih formi.


Feniranje
Radimo sve vrste feniranja, feniranje na ravno, feniranje na lokne, talasi, spiralni talasi, kovrdžanje. Nega kose (tretmani) – U trenutnoj salonskoj ponudi postoji infuzija za kosu iz kompanije Matrix, koja podrazumeva negu na bazi lipida (za neposlušnu kosu, čini je mekanom i kontrolisanom), ceramide (za krhku kosu, kosu koja puca i kose kida, štiti kosu od lomljenja) i proteine (jača slabu i tanku kosu, daje teksturu i oblik). Svi tretmani smanjuju proces elektriciteta u kosi i infuzija traje vremenski jedan mesec uz korišćenje adekvatnih profesionalnih šampona u kućnoj upotrebi.

Cenovnik

ZENE

  • Feniranje 500,00 - 800,00 din
  • Sisanje i feniranje 1000,00 din
  • Farbanje 900,00 - 1800,00 din
  • Skidanje boje 1800,00 - 2600,00 din
  • Lokne 900,00 - 1100,00din
  • Keratin 3000,00 - 6000,00 din
  • Kovrdzanje kose 500,00 din
  • Pletenice (riblja kost) 600,00 din
  • Frizure za svecanosti (pundje) 1700,00 din
  • Infuzija za ostecenu kosu (nega) 500,00 din